Објавено на 16.03.2022

Со седиште во Тел Авив, Израел, Check Point Software Technologies Ltd. е прерасната во високо реномирана корпорација која обезбедува ИТ безбедносни решенија низ целиот свет.

Компанијата нуди широк спектар на хардверски и софтверски производи наменети за ИТ безбедност. Услугите што ги нуди компанијата покриваат безбедност на мрежата и порталот, безбедноста на податоците и потребите за управување.