Објавено на 19.12.2020

Atrium e еден од водечките сопственици, оператори и дизајнери на трговски центри во Централна и Источна Европа.

Користејќи го нивното децениско искуство и историја во регионот, компанијата прерасна во сопственик и инвеститор на простор во кој луѓето купуваат, се среќаваат, работат и се забавуваат.

Трговските центри на Atrium ги посетуваат повеќе од 200 милиони потрошувачи годишно на 26 главни локации во градовите во Централна и Источна Европа.