Објавено на 16.03.2022

Aspen Technology Inc e водечки глобален снабдувач на софтверски решенија кои го оптимизираат дизајнот на средствата, работењето и одржување во сложени индустриски средини. Решенијата што ги обезбедува софтверот помагаат во оптимизирање на производство преку поддрршка на донесување на одлуки во реално време, предвидување на неуспех и предвидување и симулирање на потенцијални активности